Wie heeft "DE SEEF-factor"?

Waar staat "De SEEF-factor" voor?

"De SEEF-factor" staat voor personen of ideeën, die passen binnen het programma SCHOOL op SEEF en bovendien vernieuwend zijn en inspirerend voor anderen.

Belangrijk is dus, dat de persoon of het idee een bijdrage levert aan het bereiken van het motto van SCHOOL op SEEF ("Alle kinderen veilig en zo zelfstandig mogelijk mobiel") en aan de SCHOOL op SEEF doelstellingen, maar daarnaast ook innovatief zijn en anderen stimuleren en "raken".

SEEF factor

Wat levert "De SEEF-factor" je op?

Als de Jury bepaalt dat jij, u (of jouw / uw idee) "De SEEF-factor" ontvang je de "SEEF-factor wisseltrofee" en een miniatuurversie daarvan (om te behouden). Daarnaast komt er een cameraploeg langs om de winnaar en eventueel andere betrokkenen te interviewen en de activiteiten of ideeën in beeld te brengen voor anderen.

De Jury

De Jury bestaat uit verkeersveiligheidsambassadeur Kees Boender (wethouder van de gemeente Molenwaard), Hans Vergeer (voormalig hoofd van het ROV-ZH) en Christine Innemee (regisseur verkeersveiligheid en mobiliteitsmanagement bij de Vervoersautoriteit MRDH) en wordt geadvseerd door ROV-ZH.

Voordrachten

Ken of ben je iemand met "De SEEF-factor", of heb je een idee met die kwalificatie? Meld het dan met dit formulier. De Jury looft de SEEF-factor tweemaal per jaar uit. De eerste trofee is op 17 september 2015 uitgereikt aan leerkracht en verkeersouder Lonneke Cornet uit Papendrecht. U vindt hier de film, die van haar is gemaakt. De tweede trofee is op 2 februari van dit jaar overhandigd aan politieman Ron Rietveld. Zijn film is hier te bekijken. De derde SEEF-factor ging naar RPV-secretaris Meriam van Balen (Goeree-Overflakkee. Het bericht over de overhandiging aan haar leest u hier. Haar film is hier te vinden. In de vierde ronde is de factor toegekend aan verkeersleerkracht Ronald WIttenberg. U vindt hier het bericht over de overhandiging. Zijn film is hier te vinden.

De nieuwe aanmeldingstermijn sluit op 1 juli 2017.  U vindt het aanmeldingsformulier hier.

 

U bevindt zich hier: Home | Actueel | Nieuws | Wie heeft "DE SEEF-factor"?
U bevindt zich hier: Home | Actueel | Nieuws | Wie heeft "DE SEEF-factor"?