Lesmaterialen

SCHOOL op SEEF heeft allemaal losse lesmaterialen verzameld, voor op school en voor thuis. Van liedjes over veilig oversteken tot een checklist om de fiets van jouw kind te keuren. Filter op groep, thema, soort materiaal en/of uitvoering in de klas of thuis. In de linkerzijbalk met de naam "Kies lesmateriaal" kan je lesmateriaal selecteren om te bekijken.

Icoon Groep filter
Groep
Icoon Thema filter
Thema
Icoon Soort filter
Soort
Icoon Uitvoering filter
Uitvoering
Filter:
Groep
Thema
Soort materiaal
Uitvoering
Afbeelding golf bovenkant pagina

Je ziet momenteel alleen openbaar lesmateriaal. Log in bij Mijn SEEF om ook het afgeschermde lesmateriaal op deze pagina te bekijken.

Geselecteerd lesmateriaal

Spel - Digibordles mei - Kijk uit

Groep 1
Groep 2
Groep 3
Groep 4
Oversteken
Verkeerskalender
Op school
Voor thuis

Leerdoel

In deze interactieve vertelplaat staat buitenspelen centraal. Subthema's zijn 'spelregels in het verkeer' en 'de veilige plaats op de weg'.

Verhaal 'Kijk uit'

Julian is aan het voetballen met zijn vrienden. Hij geeft de bal een harde poeier. De bal ketst tegen de rand van het hek en rolt de straat op. Een van de voetballers rent achter de bal aan. Hij wil de bal zo snel mogelijk weer terug hebben. “KIJK UIT!!”

Bekijk deze les op schoolopseefkalender.nl

Afbeelding digibordles Kijk uit

Over digibordlessen

De SCHOOLopSEEF kalender is een lesprogramma van SCHOOLopSEEF. De Verkeerskalender is voor leerlingen in de eerste vier groepen en biedt een maandelijks wisselende illustratie met allerlei leuke interactieve toepassingen en informatie voor de ouders. Met deze middelen is het mogelijk om iedere maand op een eigentijdse, leuke en leerzame manier met een dan actueel verkeersonderwerp aan de slag te gaan. In de klas, met het digibord of thuis op de tablet of de gewone computer.

Delen