Maak kans op bioscoopkaarten

Leerlingen van scholen die zich hebben aangemeld voor de Schoolbrengweek 2020 kunnen meedoen aan een leuke wedstrijd. Wanneer leerlingen een tekening of foto maken of een verhaal schrijven over wat zij hebben meegemaakt onderweg naar school, maken ze kans op twee bioscoopkaarten. Ga naar het inschrijfformulier en doe mee! Stuur je inzending voor 1 oktober 2020 in.

Ouder-kind challenge

Daarnaast is er een ‘ouder-kind challenge’. Hiermee willen wij ook ouders meer bij de Schoolbrengweek betrekken. We hopen namelijk dat ouders niet alleen in de Schoolbrengweek, maar ook de rest van het jaar vaker gaan lopen of fietsen naar school. Met de ‘challenge’ kunnen ouders en kinderen afspreken welke dagen zij (extra) lopend of op de fiets naar school gaan.

Kaarten

In de eerste schoolweek ontvangen deelnemende scholen van de Schoolbrengweek kaarten waarmee alle leerlingen aan de wedstrijd mee kunnen doen en waarop de ‘challenge’ staat uitgelegd. Een indruk van de kaart staat hiernaast afgebeeld.

Zelf aan de slag

Doet jouw school niet mee aan de Schoolbrengweek? Geen probleem, ouders en kinderen kunnen de 'challenge' ook zelf uitvoeren. Wat moet je doen:

  • Geef aan op welke dagen jullie altijd lopend/met de fiets naar school gaan
  • Geef aan op welke dagen jullie extra lopend/met de fiets naar school willen gaan
  • Bekijk na afloop samen wanneer jullie lopend/met de fiets naar school zijn gegaan

Meer informatie staat op de pagina Schoolbrengweek.

Sharing is caring