Nieuws

Commissie kende weer 15 labels toe

De SCHOOL op SEEF labelcommissie heeft op 23 april aan vijftien scholen het verkeersveiligheidslabel toegekend. Drie daarvan behalen het label voor het eerst, en maar liefst negen scholen behaalden het maximaal aantal van 21 punten.

Jeugdjournaal toont les om ongelukken met tractor te voorkomen

SCHOOLopSEEF biedt al vele jaren VOMOL - lessen aan in Zuid-Holland. Het NOS Jeugdjournaal ging langs bij een les in Lopik. Deze aflevering kun je hier terugkijken. 

VOMOL

VOMOL staat voor ‘Veilig Omgaan Met Opvallend Landbouwverkeer’.
VOMOL is een educatieprogramma voor kinderen van groep 7&8 van basisscholen, die vaak in aanraking komen met opvallend landbouwverkeer. 

meer informatie over VOMOL is te vinden op onze pagina lesmateriaal vomol

VOMOL allemaal bij het grote voertuig

Dubbel feest in Hoeksche Waard

Deze week was het SCHOOL op SEEF feest op twee scholen in Hoeksche Waard. 

Negen labels toegekend, vijf topscorers

De SCHOOL op SEEF labelcommissie heeft op 19 februari aan negen scholen het verkeersveiligheidslabel toegekend. Drie daarvan behalen het label voor het eerst, en vijf scholen behaalt het maximaal aantal van 21 punten.

Twee keer labelfeest in Katwijk

Op maandag 21 januari heeft wethouder Rien Nagtegaal het label ‘SCHOOL op SEEF’ uitgereikt aan de Ds. R.P.A. Rutgersschool en de Sjaloomschool in Katwijk aan Zee.

Weer achttien scholen gelabeld

De SCHOOL op SEEF labelcommissie heeft op 19 december aan 18 scholen het verkeersveiligheidslabel toegekend. Drie daarvan behalen het label voor het eerst, en maar liefst acht scholen behaalt het maximaal aantal van 21 punten.

Winnaars Schoolbrengdag wedstrijd 2018 en hun inzendingen

Op donderdag 20 september 2018 vond de SCHOOL op SEEF Schoolbrengdag plaats, een dag waarop we ouders en leerlingen oproepen lopend of op de fiets naar school te gaan. Aan de dag was een prijsvraag verbonden: in elke regio was een cheque van € 500,= te winnen met het mooiste en meest originele verslag van de dag. 

Dubbel labelfeest in Goeree-Overflakkee

Donderdag 29 november was het dubbel feest in de gemeente Goeree-Overflakkee. Wethouder Onderwijs en Mobiliteit en ambassadeur verkeersveiligheid Peter Feller, mocht aan maar liefst twee scholen het SCHOOL op SEEF Verkeersveiligheidslabel overhandigen.

Weer veertien labels toegekend

Tijdens de vergadering van 17 oktober  heeft de SCHOOL op SEEF labelcommissie opnieuw aan maar liefst veertien scholen het label toegekend. Twee hiervan zijn nieuwe labelscholen. 

Weer naar school!

Op 27 augustus beginnen de scholen in Zuid-Holland weer. Drukte tijdens de schoolspits, ouders onderweg met jonge kinderen, groepen fietsende scholieren.
Het vraagt extra aandacht van andere weggebruikers èn een actieve inzet van de ouders. Met allerlei acties wordt hier aandacht voor gevraagd.

U bevindt zich hier: Home | Actueel | Nieuws
U bevindt zich hier: Home | Actueel | Nieuws