"Pimp je Fiets" : winnaars bekend!

pimpjefiets

Eind oktober heeft de ROV-jury zich gebogen over de inzendingen voor de wedstrijd "Pimp je Fiets", die tijdens de Schoolbrengdag is gehouden.
Een hele klus, want er waren bijzonder veel prachtige inzendingen, uit alle vier de deelnemende regio's de metropoolregio Rotterdam-Den Haag, Holland RIjnland, Midden-Holland, Goeree-Overflakkee.

Regiowinnaars en een Zuid-Hollandse hoofdprijs

De absolute winnaar van de wedstrijd voor heel Zuid-Holland is Carlijn van der Bijl, leerling uit groep 5a van de Zoetermeerse basisschool De Oranjerie. Ze bevestigde niet alleen twee opvallende vlaggen aan de achterkant van haar fiets, maar ook grote ogen aan het stuur, een mooi symbool voor kijken en opvallen in het verkeer. Daarom overhandigde Marc Rosier, verkeerswethouder en lokale verkeersveiligheidsambassadeur van Zoetermeer haar op 16 september een cheque van € 100,= voor verkeerseducatief spelmateriaal.

Winnaar Schoolbrengdag 2017 11 16 foto

Foto: Carlijn van der Bijl met haar zelfgepimpte fiets.

Winnaar Schoolbrengdag 2017 11 16 uitreiking

Foto: Ambassadeur Marc Rosier reikte de prijs uit aan Carlijn van der Bijl.

In de andere deelnemende regio’s is een regiowinnaar geselecteerd. De regionale verkeersveiligheidsambassadeurs hebben twee van de drie prijzen uitgereikt op de scholen van de winnaars in hun regio

22 november: Jort Stello winnaar van Goeree-Overflakkee!

Ambassadeur Peter Feller heeft op 22 november de regioprijs voor Goeree-Overflakkee uitgereikt aan de 6-jarige Jort Stello, leerling uit groep 3 van basisschool Buten de Poorte. Jort had zijn fiets mooi gepimpt met slingers, een gedicht en fruitknuffels.Jort ontving een cheque van € 50,= om met zijn groep verkeerseducatief spelmateriaal te kopen.

Jort Stello Buten de Poorte.2

Foto: Jort had zijn fiets mooi gepimpt met slingers.

jort stello 547

Foto: Ambassadeur Peter Feller reikte de prijs uit aan Jort Stello.

15 november: Sara van Heesewijck in de prijzen in Gouda!

Ambassadeur Hilde Niezen reikte op 15 november de regioprijs uit voor de wedstrijd “Pimp je Fiets”. Saar had met haar fiets met zelfgemaakt waarschuwingsbord de mooiste inzending gemaakt van Midden-Holland.

SaarvanHeeswewijck

Foto: Saar van Heesewijck met haar fiets met zelfgemaakt waarschuwingsbord.

prijsuitreiking Pimp je Fiets De Cirkel Gouda 547

Foto: Ambassadeur Hilde Niezen reikte de prijs uit aan Sara van Heesewijck.

Feest, 8 november, in groep 4 van OBS De Stevenshof in gemeente Leiden!

Ambassadeur Dennis Salman reikte er de regioprijs uit voor de wedstrijd “Pimp je Fiets”. Jan van der Meer had met zijn prachtig versierde schoenen de mooiste inzending gemaakt van de hele regio Holland Rijnland. 

Jan groep 4 Stevenshof

Foto: De versierde schoen van  Jan van der Meer 

20171108 prijsuitreiking jan van der meer

Foto: Ambassadeur Dennis Salman reikt de regioprijs uit aan Jan van der Meer

 

Meteen op de hoogte zijn? Volg de facebookpagina's van SCHOOL op SEEF of Maak een Punt van Nul Verkeersslachtoffers of de twitteraccount van SCHOOL op SEEF voor de actuele berichten!

U bevindt zich hier: Home | Actueel | Nieuws | "Pimp je Fiets" : winnaars bekend!
U bevindt zich hier: Home | Actueel | Nieuws | "Pimp je Fiets" : winnaars bekend!