Doe mee

Als school kun je meedoen aan SCHOOL op SEEF. Dit verkeerseducatieprogramma is gratis voor scholen in de provincie Zuid-Holland en daarbuiten. Het bevat lesmaterialen voor theorie in de klas en praktijkles op het schoolplein. Er zijn ook nog lesmaterialen voor ouders om thuis te oefenen.

Scholen buiten Zuid-Holland kunnen gebruik maken van de openbare lespakketten maar alleen scholen in de provincie Zuid-Holland kunnen een SCHOOL op SEEF-account ('Mijn SEEF') aanvragen. Met 'Mijn SEEF' heb je toegang tot meer lesmateriaal en bijvoorbeeld ook ouderbrieven en lesbrieven. Zo wordt het geven van verkeerseducatie nog makkelijker. Met een account kun je ook toewerken naar het officiele SCHOOL op SEEF-verkeerveiligheidslabel. Dit krijgt jouw school uitgereikt als je kunt aantonen dat de school op verschillende manieren werk maakt van verkeersveiligheid.

Inhoud wordt niet getoond omdat cookies niet toegestaan zijn.

Meer informatie

Hoe doe je mee aan SCHOOL op SEEF?

1. Vraag een account én eventuele ondersteuning van een verkeersleerkracht aan (alleen voor scholen in Zuid-Holland)

Wil je meer doen met verkeerseducatie, dan kun je als school in Zuid-Holland een account aanvragen voor SCHOOL op SEEF. Ga naar Mijn SEEF en klik op 'Account aanvragen'. Onze regiocoördinatoren bevestigen jouw aanvraag en dan heb je toegang tot Mijn SEEF. Als je school nog geen ondersteuning heeft van een verkeersleerkracht kunnen de regiocoördinatoren - indien van toepassing in jouw regio - ook een (nieuwe) coach toewijzen. 

2. Mijn SEEF - check de verkeersveiligheid

Met een account heb je toegang tot Mijn SEEF. Hier vind je meer lesmaterialen en kun je bijhouden wat jouw school al doet aan verkeerseducatie. Onze verkeersleerkrachten helpen je om op alle punten verkeersveiliger te worden, zodat je een verkeersveiligheidslabel kunt aanvragen.

3. Mijn SEEF - promotiemateriaal

In Mijn SEEF kun je handige materialen bestellen, zoals een veiligheidshesje. Je kunt ook speciale materialen voor een officiële toekenning van een SCHOOL op SEEF verkeersveiligheidslabel aanvragen.

4. Extra lesmateriaal

Als je bent ingelogd heb je bij de Lespakketten toegang tot extra lesmateriaal. Lesbrieven beschrijven de opbouw van een les. Met de ouderbrieven kun je ouders op de hoogte brengen van de verkeerseducatie die hun kind heeft gehad. En zo zijn er nog meer handige materialen die het lesgeven makkelijker maken.

Sharing is caring