Ook dit jaar organiseert SCHOOL op SEEF in de derde week van september (dus van maandag 12 tot en met vrijdag 16 september 2022) de Schoolbrengweek. In die week geven we, samen met de scholen en de gemeenten in heel Zuid-Holland, extra aandacht aan lopen en fietsen van en naar school, en daarmee aan veilig en gezond verkeersgedrag. Ruim 130 scholen hebben zich al aangemeld. Uw school doet toch ook mee?

 

U kunt uw school nog tot 29 augustus aanmelden (en posters bestellen) door het aanmeldformulier in te vullen.

 

De SCHOOL op SEEF Schoolbrengweek is een week waarin we extra aandacht geven aan lopen of fietsen naar school. Maar het is natuurlijk niet de enige week waarin gezond en veilig schoolverkeer belangrijk is. Het staat de school uiteraard vrij om zelf op een ander moment een schoolbrengweek te organiseren, of deze zelfs enkele keren per jaar herhalen.

 

Scholen kunnen met de Schoolbrengmonitor hun haal- en brenggedrag bijhouden en maken daarmee kan op een mooie prijs.

 

We maken er voor de leerlingen en hun ouders graag samen met u een leuk en leerzaam haal- en brengfestijn van! Als u uw school aanmeldt, weten wij welke scholen er meedoen aan de Schoolbrengweek en kunnen wij u op de hoogte houden van de alle ontwikkelingen en voorbereidingen. 

 

Voor meer informatie: kijk op https://www.schoolopseef.nl/schoolbrengweek

Sharing is caring