De school heeft eerder verkeersveiligheidslabels behaald maar deze zijn na enige tijd verlopen, mede vanwege personele wisselingen. De school heeft besloten een frisse start te maken en de lessen van SCHOOL op SEEF weer nieuw leven te blazen. En nu heeft de school opnieuw het label behaald!

De school krijgt voldoende ondersteuning van de verkeersouders en er is regelmatig overleg met de gemeente over de veilige schoolomgeving. De school-thuisroutes worden nog in kaart gebracht en hier worden ook de verkeerslessen op afgestemd.

Wethouder Blaak-van de Lagemaat reikte het verkeersveiligheidslabel uit. Voor haar was het extra bijzonder omdat haar kleinkind ook op de school zit. Ze benadrukte hoe belangrijk het is om goed en veilig te fietsen omdat je dan later zelfstandig en veilig naar de middelbare school kunt.

De kinderen lieten hun verkeerskunsten zien door samen met de wethouder een rondje te fietsen op het lesparcours. Na afloop kregen alle leerlingen van de school een mooie 'Ik ben SEEF' medaille.

Sharing is caring