OBS De Westhoek in Ouddorp heeft het 1e label behaald met 28 punten. De school heeft maar liefst zeven verkeersouders en is daar erg blij mee. Hierdoor wordt SCHOOL op SEEF zeker breed gedragen. het schoolbestuur heeft aandacht voor de schoolomgeving en is afwachting van nieuwbouw.

IKC de Pijler in Maasdam heeft van de commissie het 1e label ontvangen met 29 punten. De school heeft de lessen opnieuw leven ingeblazen en geeft op enthousiaste wijze invulling aan de praktische verkeerseducatie. 

De Katholieke Daltonschool De Leeuwerik in Leiderdorp heeft eveneens een 1e label behaald met 27 punten. De school heeft de lessen SCHOOL op SEEF goed geborgd en heeft voldoende hulpouders die helpen bij de lessen. Ook de schoolomgeving heeft de aandacht.

OBS De Noord in Ridderkerk heeft het 2e label behaald met 30 punten. De school heeft een expertgroep verkeer en draagt uit verkeersveiligheid hoog in het vaandel te hebben staan.

Er is ook een school die maar liefst het 5e label haalde: de Rehobothschool in Hardinxveld-Giessendam. Zij hebben in totaal 30 punten behaald. De school heeft twee bedreven en enthousiaste schoolcontactpersonen. Zij dragen samen met het team en de verkeers- en hulpouders zorg voor de praktische lessen.

Sharing is caring