Hilde Spoelstra- van der Boom 

labeladviseur2@schoolopseef.nl

 Eb18nCRZuwUdRLg2cvWMZV4uFU54N6i3a6ydr9j4.jpeg

Mijn naam is Hilde Spoelstra – van der Boom. Naast mijn werk in het basisonderwijs ben ik vanaf 2014 op verschillende manieren betrokken bij verkeerseducatie. Op basisscholen door werkzaamheden voor School op Seef en op middelbare scholen door het werken met verschillende programma’s van Totally Traffic.

Kinderen hebben recht op een veilige en zo zelfstandig mogelijke deelname aan het verkeer. Ik ben enthousiast over School op Seef omdat het praktische en aansprekende verkeerslessen voor de kinderen mogelijk maakt. Daarnaast stimuleert School op Seef scholen, ouders en de gemeente de handen ineen te slaan om met elkaar zorg te dragen voor een veilige schoolomgeving. Deze samenwerking komt de verkeersveiligheid voor de kinderen ten goede. 

Als labeladviseur zal ik in contact komen met scholen die middels School op Seef werken aan de verkeersveiligheid op en rondom de school. Met veel enthousiasme ga ik deze nieuwe uitdaging aan!

 

Meriam van Franeker

labeladviseur1@schoolopseef.nl

YgKyazPQLnhL8nFrikr0SPxj0TLPlvQWpzqyl6I2.jpeg

Mijn naam is Meriam van Franeker en voor velen waarschijnlijk al een bekend gezicht. Sinds 2018 mag ik voor het ROV Zuid-Holland de labeladvisering uitvoeren, wat ik met heel veel plezier doe.

Het programma SCHOOL op SEEF is naar mijn mening een goede basis voor de vorming van de zelfredzaamheid en veiligheid van kinderen. Scholen die meedoen aan dit programma geven de leerlingen net dat beetje meer mee wat zo belangrijk is.

De contacten met de scholen en de ‘eigen’ wijze waarop men vorm geeft aan SCHOOL op SEEF maakt dat elk bezoek weer anders is en het zo leuk maakt.

Met veel plezier ga ik dit nieuwe schooljaar weer verder als labeladviseur, samen met Hilde Spoelstra.

Sharing is caring