Een bijzondere vermelding is er voor de scholen die maar liefst drie tienen scoorden. Van deze scholen kreeg OBS De Baanbreker in Zoetermeer het eerste label; CJS ’t Kompas in Den Bommel, IKC Juliana in Zwijndrecht en PCB Regenboog in Leiderdorp kregen voor de derde maal op rij het label. En CBS De Regenboog in Gorinchem haalde zelfs label nummer vier.

Uiteraard  feliciteert ROV Zuid-Holland ook alle overige scholen met het behalen van het SCHOOL op SEEF label! Dit zijn KBS de Toermalijn in Zwijndrecht (1e label), OBS Graaf Reinald in Gorinchem (4e label), OBS De Takkenbosse in Numansdorp (alweer het 6e label), KBS De Schakel in Leiderdorp (2e label), Gevers Deynoot in Voorschoten (3e label), CBS De Regenboog in Zuid-Beijerland (2e label), CBS Het Kleurenlint in Gorinchem (4e label), OBS Giessen-Oudekerk in Giessen-Oudekerk (2e label), Stadhouder Willem III-school in H.I. Ambacht (5e label), School met de Bijbel in Bleskensgraaf (4elabel) en IKC Floriant in Zoetermeer (2e label).

Met zulke mooie resultaten kunnen de leerlingen, ouders en docenten met een goed gevoel beginnen aan de zomervakantie. Tot in het nieuwe schooljaar!

Sharing is caring