De mobiele telefoon is niet meer weg te denken uit ons leven. Steeds meer kinderen hebben ook een mobiele telefoon voor als ze zelfstandig naar school gaan. In het verkeer kan het apparaat echter voor grote risico's zorgen.

MONO

Om deze risico’s zover mogelijk terug te dringen is de campagne MONO ontwikkeld. Met die campagne willen we iedereen bewust maken van de risico’s en vooral tips geven om afleiding onderweg door je telefoon te voorkomen.

MONO voor kinderen

Jong geleerd is oud gedaan. Ga het gesprek aan en leer uw (klein)kind inkomende berichtjes en belletjes op de fiets te negeren.

Lespakketten
Via de lespakketten op onze site kan, op basis van de leerbehoeften, een selectie worden gemaakt. Zo is er onder meer onze serie 'Met je ogen dicht' te vinden. De openbare lesmiddelen zijn door iedereen te gebruiken.

Lesmaterialen

Bent u op zoek naar een specifiek filmpje of liedje of een plattegrond voor een les van verkeerskunsten? Kijk dan in onze lesmaterialen database.  Het is eenvoudig te filteren op leerjaar, onderwerp of soort lesmateriaal. 

Sharing is caring