De Prins Willem Alexander in Nieuwerkerk aan den IJssel heeft voor beide locaties (Goudmos en Donge) het tweede label behaald met 29 punten. De school heeft een ruim aanbod aan praktische verkeerslessen welke breed gedragen worden op beide locaties en goede aandacht voor de schoolomgeving.

CBS Keuchenius in Oud-Beijerland heeft van de commissie het derde label ontvangen met 29 punten. De school is erg blij met hun betrokken verkeersouders. Er is aandacht voor de schoolomgeving en er zijn actuele routes. School ziet deelname aan SCHOOL op SEEF als een meerwaarde en draagt dit ook uit.

CBS Groen van Prinsterer in Middelharnis heeft een vierde label behaald. De school is erg betrokken bij een veilige schoolomgeving en heeft bevlogen verkeersouders. Er wordt veel gefietst met de bovenbouw en er is een goed alternatief gevonden voor de VO-route in groep 8 door naar kamp te gaan fietsen.
 
CBS De Parel in Strijen heeft eveneens het vierde label toegekend gekregen. De school heeft de lessen van SCHOOL op SEEF goed geborgd en doet daarnaast nog extra activiteiten binnen het verkeersonderwijs zoals Van 8 naar 1 en fietsverlichtingscontroles. Ook heeft de school haar medewerking verleend aan de opnames voor de nieuwe filmpjes van SCHOOL op SEEF. 

In deze ronde is er ook een school met het vijfde label, namelijk basisschool St. Jozefschool in Wassenaar. De school heeft twee schoolcontactpersonen waarvan één al meer dan 15 jaar de borging van SCHOOL op SEEF verzorgd. De school is erg actief om hun leerlingen zelfstandig te leren fietsen. Naast het verkeersveiligheidslabel krijgen alle leerlingen een zilveren 'Ik ben SEEF'-medailles.

ROV Zuid-Holland en de labelcommissie feliciteren de scholen met het behalen van deze prachtige resultaten.

Sharing is caring