Een overzicht van alle gelabelde scholen:


De Prins Willem-Alexanderschool in Waarder (gemeente Bodegraven-Reeuwijk) heeft het tweede label behaald met 30 punten. De school heeft een mooi en betrokken team en heeft veel aandacht voor de schoolomgeving.

Aeresteyn in Ter Aar  (gemeente Nieuwkoop) heeft eveneens het tweede label behaald met 30 punten en is momenteel druk met hun tijdelijke verhuizing i.v.m. nieuwbouw op de bestaande locatie. De tijdelijke schoolomgeving is goed in kaart gebracht en er is veel communicatie naar de ouders.

 

Ackerweide in Pijnacker (gemeente Pijnacker-Nootdorp) heeft het derde label toegekend gekregen met 29 punten, de school heeft de praktijklessen goed geborgd met meerdere verkeersouders en een schoolcontactpersoon. De school is blij met de vele hulp van ouders.

Ook WSKO De Zeester in Monster (gemeente Westland) heeft ook een derde label gekregen, met 29 punten. De school organiseert veel extra verkeersveiligheidsactiviteiten en zet zich in voor campagnes die betrekking hebben op de schoolomgeving.

 

IKC de Wereld op Noord en IKC de Wereld op Centrum in Oud-Beijerland hebben beide het vierde label behaald met 30 punten. De scholen hebben SCHOOL op SEEF goed geborgd door middel van (meer) jaarplanningen. De schoolomgevingen zijn op orde. Bij IKC de Wereld op Centrum worden leerlingen betrokken bij het aanbod van de verkeerslessen waarmee een goede peiling van de behoefte wordt bereikt.

OBS Roxenisse in Melissant (gemeente Goeree-Overflakkee) heeft ook het vierde label behaald met, 27 punten. De school heeft een mooi schoolactieplan en de fietsvaardigheidslessen op het plein goed geborgd.

Ook RK basisschool De Giraf in Hillegom heeft het vierde label behaald met 30 punten. De school zet zich goed in voor de schoolomgeving en organiseert herhaaldelijk acties rondom het haal- en brenggedrag.

 

OBS De Dolfijn, locaties Hart van Meerdervoort en Sterrenwacht, in Zwijndrecht hebben eveneens het vierde label behaald met 30 punten. School ziet zichzelf als een belangrijke verkeersopvoeder en draagt hier enthousiast aan bij met de lessen van SCHOOL op SEEF.

CBS De Hoeksteen in Oud-Beijerland heeft ook een vierde label behaald met 29 punten. School heeft de lessen van SCHOOL op SEEF hoog in het vaandel staan.

KBS Willibrordus in Oud-Beijerland heeft het vierde label behaald met 28 punten. Er is veel aandacht voor de schoolomgeving en divers aanbod aan activiteiten.

 

In deze ronde zijn er twee scholen met een 5e label;

OBS ’t Kofschip in Papendrecht met 30 punten. De school draagt graag de visie uit van SCHOOL op SEEF naar ouders en leerlingen

CBS De Wegwijzer in Piershil met 28 punten. Het lukt de school nog steeds om de lessen doorgang te laten hebben ondanks het tekort aan hulpouders.

 

OBS De Knotwilg in Papendrecht heeft het 6e label behaald met 29 punten. Het team draagt SCHOOL op SEEF een warm hart toe.

 

Sharing is caring