Reglement SCHOOL OP SEEF Verkeersveiligheidslabel ROV Zuid-Holland - Bijlage 5

Afbeelding golf bovenkant pagina

Labelprocedure SCHOOL op SEEF

fVNNG4KX3zf0gZj3SWyI57ufsEnSxKxFf6qEwcOS.jpg


Basisscholen in de provincie Zuid-Holland die gebruik maken van het verkeerseducatieve programma SCHOOL op SEEF kunnen een verkeersveiligheidslabel aanvragen.  

De aanvraag dient te voldoen aan de voorwaarden zoals toegelicht in bijlage 2.

De labelcommissie vergadert jaarlijks vijf keer om de aanvragen te beoordelen. De data staan vermeld op de website onder het kopje checklist onder ‘verkeersveiligheidslabel’ en zijn altijd kort voor een geplande schoolvakantie.

 

Een school die het verkeersveiligheidslabel wil aanvragen dient de aanvraag vóór de geplande schoolvakantie van de eerstvolgende vergaderdatum in te dienen. De aanvraag wordt dan voor de eerstvolgende schoolvakantie behandeld. Bijvoorbeeld; de vergaderdatum is voor de meivakantie dan is de uiterste datum van indiening voor de voorjaarsvakantie en zo verder.

 

Zodra de labelaanvraag in Mijn SEEF is ontvangen neemt een labeladviseur contact met de schoolcontactpersoon op om een afspraak te maken voor het labelbezoek. Tijdens dit labelbezoek wordt de checklist doorgenomen en het schoolactieplan. Hierna maakt de labeladviseur een advies welke in de labelcommissie wordt beoordeeld. Na de vergadering ontvangen de school en/of de schoolcontactpersoon, de gemeentelijke contactpersoon en de verkeersleerkracht via e-mail de uitslag. Bij deze e-mail wordt, bij voldoende punten, gelijk het certificaat van het label meegezonden. Het bijbehorende labelbord wordt rechtsreeks naar de school verzonden. Dit is over het algemeen 6 tot 8 weken na de labeldatum.

Sharing is caring

Inhoud wordt niet getoond omdat cookies niet toegestaan zijn.

Meer informatie