Lesmaterialen

SCHOOL op SEEF heeft allemaal losse lesmaterialen verzameld, voor op school en voor thuis. Van liedjes over veilig oversteken tot een checklist om de fiets van jouw kind te keuren. Filter op groep, thema, soort materiaal en/of uitvoering in de klas of thuis. In de linkerzijbalk met de naam "Kies lesmateriaal" kan je lesmateriaal selecteren om te bekijken.

Groep
Thema
Soort
Uitvoering
Filter:
Groep
Thema
Soort materiaal
Uitvoering

Je ziet momenteel alleen openbaar lesmateriaal. Log in bij Mijn SEEF om ook het afgeschermde lesmateriaal op deze pagina te bekijken.

Geselecteerd lesmateriaal

Spel - Digibordles april - Ketting er af

Groep 1
Groep 2
Groep 3
Groep 4
Fietsvaardigheid
Verkeerskalender
Op school
Voor thuis

Leerdoel

In deze interactieve vertelplaat staat een veilige fiets centraal. Subthema’s zijn 'onderdelen van een fiets', 'veilig op pad', 'fietsvaardigheid' en 'beschermingsmiddelen'.

Verhaal 'Ketting er af'

Mirte draait rondjes op haar eenwieler fiets. Als een echte acrobaat fietst ze door de straat. Fay komt ook voorbij op haar stuntstep. Zoef en dan - hup - een sprongetje erachteraan. Het is lekker om buiten te spelen.

Bekijk deze les op schoolopseefkalender.nl

Afbeelding digibordles Ketting er af

Over digibordlessen

De SCHOOLopSEEF kalender is een lesprogramma van SCHOOLopSEEF. De Verkeerskalender is voor leerlingen in de eerste vier groepen en biedt een maandelijks wisselende illustratie met allerlei leuke interactieve toepassingen en informatie voor de ouders. Met deze middelen is het mogelijk om iedere maand op een eigentijdse, leuke en leerzame manier met een dan actueel verkeersonderwerp aan de slag te gaan. In de klas, met het digibord of thuis op de tablet of de gewone computer.

Delen