Lesmaterialen

SCHOOL op SEEF heeft allemaal losse lesmaterialen verzameld, voor op school en voor thuis. Van liedjes over veilig oversteken tot een checklist om de fiets van jouw kind te keuren. Filter op groep, thema, soort materiaal en/of uitvoering in de klas of thuis. In de linkerzijbalk met de naam "Kies lesmateriaal" kan je lesmateriaal selecteren om te bekijken.

Icoon Groep filter
Groep
Icoon Thema filter
Thema
Icoon Soort filter
Soort
Icoon Uitvoering filter
Uitvoering
Filter:
Groep
Thema
Soort materiaal
Uitvoering
Afbeelding golf bovenkant pagina

Je ziet momenteel alleen openbaar lesmateriaal. Log in bij Mijn SEEF om ook het afgeschermde lesmateriaal op deze pagina te bekijken.

Geselecteerd lesmateriaal

Project - Veilig leren fietsen

Veilig leren fietsen is een Haags project voor praktische fietslessen op het basisonderwijs. Het project bestaat uit een aanhanger met fietsen, loopfietsen, stepjes, waveboarden en ander rollend en rijdend materieel en een (voorbereidende)leermethode voor de SCHOOL op SEEF lessen Fietskunsten.

De aanhanger rouleert van school naar school: deelnemende scholen krijgen twee maal per schooljaar de aanhanger op het schoolplein waardoor ook kinderen zonder fiets kunnen leren fietsen. Gedurende een schooljaar krijgen de leerlingen 12 fietslessen, verdeeld over 2 x 2 schoolweken. Wanneer kinderen al kunnen fietsen, wordt er getraind in de fietsvaardigheid en het fietsen in een groep, met o.a. als doel een toenemend aantal kinderen goed voorbereid te laten deelnemen aan het praktisch fietsexamen.

Reportage Veilig leren fietsen

Inhoud wordt niet getoond omdat cookies niet toegestaan zijn.

Meer informatie
Delen

Inhoud wordt niet getoond omdat cookies niet toegestaan zijn.

Meer informatie