Lesmaterialen

SCHOOL op SEEF heeft allemaal losse lesmaterialen verzameld, voor op school en voor thuis. Van liedjes over veilig oversteken tot een checklist om de fiets van jouw kind te keuren. Filter op groep, thema, soort materiaal en/of uitvoering in de klas of thuis. In de linkerzijbalk met de naam "Kies lesmateriaal" kan je lesmateriaal selecteren om te bekijken.

Groep
Thema
Soort
Uitvoering
Filter:
Groep
Thema
Soort materiaal
Uitvoering

Je ziet momenteel alleen openbaar lesmateriaal. Log in bij Mijn SEEF om ook het afgeschermde lesmateriaal op deze pagina te bekijken.

Geselecteerd lesmateriaal

Spel - Digibordles november - Een bijna-botsing

Groep 1
Groep 2
Groep 3
Groep 4
Fietsvaardigheid
Verkeersgedrag
Verkeerskalender
Op school
Voor thuis

Leerdoel

In deze interactieve vertelplaat staat het thema 'Zichtbaar in het verkeer' centraal. Subthema’s zijn 'fietsen', 'verlichting' en 'donker'.

Verhaal

Menno, Karin en Joshua hebben gevoetbald. Nu fietsen ze samen terug naar huis. Het is heel gek: verleden week was het nog een beetje licht toen ze klaar waren met hun training. En vanavond fietsen ze opeens al in het donker.

Bekijk deze les op schoolopseefkalender.nl

Praatplaat Een bijna-botsing

Over digibordlessen

De SCHOOLopSEEF kalender is een lesprogramma van SCHOOLopSEEF. De Verkeerskalender is voor leerlingen in de eerste vier groepen en biedt een maandelijks wisselende illustratie met allerlei leuke interactieve toepassingen en informatie voor de ouders. Met deze middelen is het mogelijk om iedere maand op een eigentijdse, leuke en leerzame manier met een dan actueel verkeersonderwerp aan de slag te gaan. In de klas, met het digibord of thuis op de tablet of de gewone computer.

Delen