Lesmaterialen

SCHOOL op SEEF heeft allemaal losse lesmaterialen verzameld, voor op school en voor thuis. Van liedjes over veilig oversteken tot een checklist om de fiets van jouw kind te keuren. Filter op groep, thema, soort materiaal en/of uitvoering in de klas of thuis. In de linkerzijbalk met de naam "Kies lesmateriaal" kan je lesmateriaal selecteren om te bekijken.

Groep
Thema
Soort
Uitvoering
Filter:
Groep
Thema
Soort materiaal
Uitvoering

Je ziet momenteel alleen openbaar lesmateriaal. Log in bij Mijn SEEF om ook het afgeschermde lesmateriaal op deze pagina te bekijken.

Geselecteerd lesmateriaal

Project - Van 8 naar 1

Groep 8
Fietsvaardigheid
Openbaar vervoer
Verkeersregels
Verkeerskunsten
Op school

Nu zitten ze nog in groep 8. Maar na de zomervakantie lopen en fietsen je leerlingen naar hun nieuwe school. Of pakken ze de bus, tram, trein of metro. Bereid ze goed voor op die nieuwe route. Hoe? Met de Veilig Verkeer Nederland-special Van 8 naar 1.

Opzet van de les

In vijf leuke lessen van ca. 20 minuten gaan de leerlingen aan de slag met het in kaart brengen, voorbereiden én oefenen van de route naar hun nieuwe middelbare school, leren ze over veilig fietsgedrag en fietsen in groepen.

De kinderen maken de lessen zelfstandig of in tweetallen. De route oefenen gebeurt in de praktijk met een volwassene, bijvoorbeeld eigen ouders of een verkeersouder.

Meer informatie

https://vvn.nl/op-school/specials-en-gastlessen/verkeersles-van-8-naar-1"

Reportage van 8 naar 1

Inhoud wordt niet getoond omdat cookies niet toegestaan zijn.

Meer informatie
Delen