Lesmaterialen

SCHOOL op SEEF heeft allemaal losse lesmaterialen verzameld, voor op school en voor thuis. Van liedjes over veilig oversteken tot een checklist om de fiets van jouw kind te keuren. Filter op groep, thema, soort materiaal en/of uitvoering in de klas of thuis. In de linkerzijbalk met de naam "Kies lesmateriaal" kan je lesmateriaal selecteren om te bekijken.

Groep
Thema
Soort
Uitvoering
Filter:
Groep
Thema
Soort materiaal
Uitvoering

Je ziet momenteel alleen openbaar lesmateriaal. Log in bij Mijn SEEF om ook het afgeschermde lesmateriaal op deze pagina te bekijken.

Geselecteerd lesmateriaal

Download - Labelcriteria corona - maart 2021

Groep 1
Groep 2
Groep 3
Groep 4
Groep 5
Groep 6
Groep 7
Groep 8
Verkeerskunsten
Op school

Corona, de reden van alle beperkingen en aanpassingen. Zowel in het dagelijkse leven als op school. De lessen zoals deze voor corona werden gegeven kunnen nu niet worden uitgevoerd of in beperkte mate. Daarom hebben wij tijdelijk aangepaste criteria voor het behalen en/of verlengen van het label SCHOOL op SEEF en houden wij nauwlettend in de gaten welke ontwikkelingen van invloed kunnen zijn op het verkeersonderwijs.

In bijgevoegd schema hebben wij de meest voorkomende en verwachtte problemen opgenomen die lastig tot zeer lastig zijn te realiseren in coronatijd. Met de bijgevoegde tips en aangepaste systematiek van beoordelen hopen wij dat jullie toch in staat zijn het label te behalen. Succes!

Tabel met toelichting labelcriteria

Download
Delen