Lesmaterialen

SCHOOL op SEEF heeft allemaal losse lesmaterialen verzameld, voor op school en voor thuis. Van liedjes over veilig oversteken tot een checklist om de fiets van jouw kind te keuren. Filter op groep, thema, soort materiaal en/of uitvoering in de klas of thuis. In de linkerzijbalk met de naam "Kies lesmateriaal" kan je lesmateriaal selecteren om te bekijken.

Groep
Thema
Soort
Uitvoering
Filter:
Groep
Thema
Soort materiaal
Uitvoering

Je ziet momenteel alleen openbaar lesmateriaal. Log in bij Mijn SEEF om ook het afgeschermde lesmateriaal op deze pagina te bekijken.

Geselecteerd lesmateriaal

Project - Leer in het verkeer

Het Leer in het Verkeer-programma bestaat uit een combinatie van lesmaterialen voor in de klas, op het schoolplein en thuis en verkeersmateriaal dat in de directe schoolomgeving wordt geplaatst. Het veelzijdige pakket spreekt alle partijen – kinderen, ouders, school en gemeente – aan op één gezamenlijk doel: verkeersveilig gedrag van kinderen. Grote kracht ligt in de herhaling van de vrolijke Dick Bruna-plaatjes die voor iedereen herkenbaar zijn.

Sinds de invoering in 2010 wordt Leer in het Verkeer met succes gebruikt op veel peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en basisscholen in verschillende gemeenten in Nederland, België en Suriname. Leer in het Verkeer is opgenomen in de CROW-KpVV Toolkit Permanente Verkeerseducatie.

Ga naar de website van Leer in het verkeer.

Video verkeerslespakket 'Leer in het Verkeer' - Dick Bruna illustraties

Inhoud wordt niet getoond omdat cookies niet toegestaan zijn.

Meer informatie
Delen